Идеологија Србског Национализма

13 ÐÑ, 2012

Верујем

Генерална — Аутор svarog @ 15:25

ПОГЛЕДА СА КАЛЕМЕГДАНА

                ВЕРУЈЕМ

 

Дубоко верујем: Спас наш може бити само национална револуција и очишћење које она доноси.

Моћ те револуције је моћ духовна.Она је исконски противна безбоштву и звер-човеку.Противна материјализму који оргија кроз стицалачки бес или проповеда ,,ред`` кроз рушилачку демонију.

Динамика те револуције је морална побуна.Противу безначелног делања и прилагодљивости  на ситном плану.Побуна против корупције и кликаштва.Против превласти политике и економије над човеком и културом.

Чврстина те револуције је њена социјална равнотежа.Она је противна себичној ренти,нераду,повлашћености класа и сталежа.

Нагон те револуције је националан.Она је противна власти интернационалних сила,противна животу који није одговоран народној заједници,противна гажењу српских традиција и вређању српског реда вредности.

Нови Србине! Омладино која долазиш!

Снагом те револуције у срцу своме победићеш слабости српске и створити достојнијег српског човека.Сведочанство и светска револуција изговор су за туђу владавину над тобом.

Тле наше револуције,нашег очишћења,нашег спаса налази се под нашим ногама и у нашој души.Ту,под знацима под којима смо хиљаду српских година живели,и грешно и велелепно,ту ћемо се опет из ове наше згрчености и поражености исправити до свог правог историјског лика.

Нека нас само судбина спасе од тога да наш преображај остане на површини и да се наш пораз кроз слабости претвори у нешто још горе,лаж.Јер,из пораза можемо у нови живот,а из лажи само у бесмислену смрт.

 

                                                                                                         

                                                                                                            ВЛАДИМИР ВЕЛМАР ЈАНКОВИЋ  

Коментари


Додај коментар

Powered by blog.rs